BirdDog Studio NDI

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
DJQRS569
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
0,00 TL + KDV
0,00 TL

BirdDog Studio NDI

Herhangi bir kamerayı, bilgisayarı veya konsolu herhangi bir ağa bağlayın
Video kaynağınızı bir BirdDog Studio NDI'ya bağladığınızda, videonuz, NDI üretim cihazınızda ve ağınızda herhangi bir yerde kullanılabilir hale gelir.

Studio NDI, çok yönlüdür, kameraya monte edilebilir NDI kodlayıcısıdır.Uçak sınıfı alüminyum kasaya yerleştirilmiş birçok özellik sayesinde Studio NDI size rakipsiz bir özellik seti sunuyor.

SAF NDI
Studio NDI, dünyadaki tam Bitrate'de NDI'yı destekleyen tek donanım tabanlı kodlayıcıdır. Yayın kalitesi, Ultra düşük gecikme süresi. iFrame codec ve sıkıştırmasızdır.

TALLYStudio NDI Tally'i kolaylaştırıyor. Sıfır konfigürasyon, dahili Tally ekranı,Tally Loop Out ve harici bir Tally çıkışı.

CROSS CONVERSION
Studio NDI, SDI’ dan HDMI’ a ve HDMI‘ dan SDI’ a dünyanın tek donanım tabanlı NDI Encoder ürünüdür.

ESNEK GÜÇ
Studio NDI, kameranızın pilinden Power over Ethernet (PoE) veya D-Tap ile güç alabilir.

LINK
Link, herhangi bir BirdDog kodlayıcısından kodlanmış NDI göndermenize ve bu NDI akışını almanıza yada herhangi bir BirdDog dekoderinde kod çözmenize izin verir. Gelecekte daha fazla uyumlu NDI kaynaklar eklenecektir.

SES İLETİŞİMİ
BirdDog iletişimi kullanarak doğrudan kamera operatörleri ile konuşun. Bir kulaklık setini Studio NDI'ya bağlamanız yeterlidir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
BirdDog Studio NDI Canlı Yayın Ekipmanları, ,Video kaynağınızı bir BirdDog Studio NDI'ya bağladığınızda, videonuz, NDI üretim cihazınızda ve ağınızda herhangi bir yerde kullanılabilir hale gelir. DJQRS569
BirdDog Studio NDI

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.